Confit d'ànec en salsa de taronja, i cols de Brussel·les saltades amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salda de taronja [Veure recepta]
  • 200 grams de cols de Brussel·les
  • Una ceba tendra
  • Oli d'oliva
  • Dos talls de cansalada viada
  • Sal
  • Vi blanc
  • Julivert

2 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella mitjana
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Una safata plana pel forn
Unes pinces

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua. un pessic de sal i un brot de julivert, posem a coure les cols fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem, les tallem en dues meitats i les reservem. Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva sofregim la ceba tallada en brunesa menuda, i la cansalada salpebrada tallada a quadrets, i quan tot plegat ja esta ben fregit, hi afegim un raig de vi blanc, deixem que redueixi, i tot seguit hi afegim les cols tallades, ho deixem coure tot plegat set minuts, i les reservem.
A part, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, agafem els dos confits d'ànec, els posem en una safata plana i els posem en el forn a 180º, fins que veiem que estan ben daurats.
Ja per acabar el plat, posem cada confit en el seu plat, els cobrim amb la salsa de taronja, i a la part de baix del confit, posem les cols saltades, i ja ho tenim llest per servir-ho a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!