Musclos de roca amb romesco d'avellana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants musclos de roca
  • Una culleradeta de carn de pebrot de fer romesco ( Escaldem un parell de pebrots de fer romesco i els deixem refredar una mica, quan són tebis en separem la carn de la pell, la podem guardar en un pot a la nevera durant una setmana si hi posem per damunt una miqueta d'oli).
  • 2 grans d'all escalivats
  • 1 gra d'all cru (jo n'hi poso mig ja que no m'agrada que domini el gust de l'all)
  • Un tomàquet petit escalivat
  • 100cc d'un bon oli d'oliva.
  • una cullerada de vinagre (no pot ser balsàmic).
  • una miqueta de sal.

4 racions

Elaboració

Obrim els musclos en una cassola amb aigua i sal. Els deixem refredar.
Mentrestant fem el romesco: posem la resta d'ingredients en un pot i ho triturem amb la batedora.
Treiem el fregall dels musclos.
Posem una culleradeta damunt de cada musclo i ja estan a punt.

30min

Notes

Amb un gotet de vermut és un perfecte aperitiu de terrasseta pel diumenge, no us sembla!

Per


Recepta de cuina de Musclos de roca amb romesco d'avellana

per Dolça

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

837 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!