Calamarcets farcits amb patates
Ingredients
- Setze calamarcets mitjans.
- 300 gr. de llonganissa crua.
- Un quilo de patates.
- Una ceba mitjana de Figueres o blanca.
- Un tomacó molt madur.
- Una culleradeta de sucre.
- Un grapat de pinyons.
- Un ou sencer.
- Pa ratllat.
- Una culleradeta de farina.
- Una cabeça d'alls.
- Un raget de vermut.
- Oli, sal, i uns escuradents.
4 racions
Elaboració
Després de netejar els calamarcets, els retirarem.
Prepararem un sofregit amb un raget d'oli, sal, la ceba, el tomàquet, la culleradeta de sucre, els allets pelats, el vermut i els pinyons.
Farem una pasta amb l'ou sencer, la llonganissa crua, una mica del sofregit, i el pa ratllat.
Farcirem amb aquesta pasta els calamarcets. Els retirarem.
Posarem a la cassola que hem fet el sofregit, els calamarcets, i afegirem una mica de brou de peix (pot ser de pot o fet nostre), i deixarem que bulli fins que veiem que els calamarcets estan tous i degudament cuits. Una estoneta abans, hi posarem les patates fets a trocets.
35min
Notes
És un excel.lent segon plat.
Podem afegir-hi també uns pèsolets.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
700 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.