0
vots
Votar

Mousse de Xoco amb clares d'ou

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 clares d'ou
  • 120gr xoco fondant
  • 60gr de mantega
  • 60gr de sucre
  • Polsim de sal

4 racions

Elaboració

Separa les clares del rovell, agafa les barilles del minipimer i munta-les amb el sucre. (A temperatura ambient per que fresques de la nevera costa mes de montar). Reserva. Ara en un cassó i el foc al super mínim posa el xoco, la mantega i un polsim de sal. Controla q no s'enganxi remenant suaument amb una cullera. Quan quedi com una crema posa les clares i remena amb cura fins q desaparegui la clara. Ara posa-ho en flameres i quan es refredi ho tapes amb un trosset d' al-lumini i ho deixes a la nevera mínim mig hora.

15min

Notes

Fes un esforç i espera com a mínim mig hora q refredi el mousse de xoco abans de menjar-ho. Uff!!! Com està de bo!!!
Amb els rovells d'ou pots fer una crema catalana.


Recepta de cuina de Mousse de Xoco amb clares d'ou
per Rosa Fabré

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

85 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: