Supremes de rap sobre llit de patates a lo pobre, gratinades amb allioli de tomàquet i tabasco
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Mig morter d'allioli amb tomàquet escalivat i tabasco
- Quatre supremes de rap de 200 grams cadascuna (aproximadament)
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Patates a lo pobre
4 racions
Utensilis
Una safata metàl·lica fonda pel forn
Paper d'alumini
Una safata petita per anar al forn
Un morter amb la seva mà
Un colador fi
Una llengua de plàstic
Elaboració
Primerament, farem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, mentre es couen, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i un cop fet, el reservem.
Un cop tenim les patates cuites i l'allioli a punt, agafem les quatre supremes les salem, les enfarinem, i en una paella amb oli d'oliva les fregim dos minuts per cada cara, i les retirem.
Tot seguit, en una safata metàl·lica gran, fem quatre llits amb les patates a lo pobre, al damunt posem una suprema de rap, la napem amb l'allioli de tomàquet, i les posem en el forn a 180º, fins que l'allioli estigui una mica daurat, i ja les podrem servir cadascuna en el seu plat.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1663 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.