Brotxetes de pernil ibèric amb oli d'oliva injectat

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tomàquets tipus xerry
  • Palets de brotxetes
  • Oli d'oliva
  • Peril ibèric.

10 racions

Elaboració

Si veieu que els tomàquets són molt petits, com va ser el meu cas, agafeu dos per brotxeta. Doncs per començar agafeu una xeringa amb agulla la ompliu amb oli d'oliva i aneu punxant per varis llocs els tomàquets, anant amb compte de no apretar massa, ja que els tomàquets poden trencar-se, un cop omplerts els podeu guardar a la nevera fins que els hagueu de preparar, poden estar d'un dia per l'altre. Quan haguem de muntar les brotxetes només haurem d'enrotllar cada tomàquet amb un tros de pernil i atravessar-lo amb la brotxeta. Podem presentar-la així mateix però si voleu un resultat més vistós podeu agafar un got, omplir-lo amb una mica de sal i anar posant les brotxetes.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: