Truitetes d'aprofitament
Categoria:
Ous i làctics
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 6 ous
- 1/4 de quilo de carn rostida o de la carn del caldo (pilota, botifarra negra, peu de porc, pollastre, etc.)
- 50 gr. de pinyons
- 1/4 de litre de beixamel
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- 100 grams de formatge ratllat
- 1 cullerada de mantega per gratinar.
6 racions
Elaboració
-Piquem la carn juntament amb els pinyons (que prèviament els haurem torrat a la paella). -Reservem.
-Batem un ou. En una paella petita hi posem una mica d'oli i hi posem una cullerada d'ou (com si féssim una crep). Anem fent així, successivament, fins que tinguem tots els ous fets.
-Farcim les truitetes com si fossin canelons i les posem en una safata que pugui anar al forn.
Les cobrim amb la beixamel barrejada amb la salsa de tomàquet, i també amb el formatge i la mantega. Gratinem...i mengem!
1h
Notes
*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Montserrat Artigas i la podeu escoltar al següent link
http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5865_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...