Truitetes d'aprofitament

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 ous
  • 1/4 de quilo de carn rostida o de la carn del caldo (pilota, botifarra negra, peu de porc, pollastre, etc.)
  • 50 gr. de pinyons
  • 1/4 de litre de beixamel
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • 100 grams de formatge ratllat
  • 1 cullerada de mantega per gratinar.

6 racions

Elaboració

-Piquem la carn juntament amb els pinyons (que prèviament els haurem torrat a la paella). -Reservem.
-Batem un ou. En una paella petita hi posem una mica d'oli i hi posem una cullerada d'ou (com si féssim una crep). Anem fent així, successivament, fins que tinguem tots els ous fets.
-Farcim les truitetes com si fossin canelons i les posem en una safata que pugui anar al forn.
Les cobrim amb la beixamel barrejada amb la salsa de tomàquet, i també amb el formatge i la mantega. Gratinem...i mengem!

1h

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Montserrat Artigas i la podeu escoltar al següent link
http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5865_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

669 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Que bo!!!!!
A casa nostra, l'àvia ens les feia però farcides amb tonyina. M'ha agradat molt recordar-ho, i em proposo recuperar el costum de fer-ne de tant en tant. Moltes gràcies.
Amb molt de gust diu:
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!