Truita de arròs

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grs d'arròs
  • 4 alls
  • 4 ous
  • Julivert
  • Pebre negre
  • Oli

2 racions

Elaboració

Bullim l'arròs i el passem de seguida per aigua freda i l'escorrem
Posem una paella al foc amb oli i sofregim els alls trinxats
Un cop agafin color i afegim l'arròs i fem coure anant remenant fins que faci crosta i afegim el julivert
Batem els ous i barregem amb lo de la paella i passem a fer la truita lentament i girant sovint.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3844 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Bel Paret diu:
Jordi, sóc una amant de les truites i m’ha sorprès gratament llegir la teva recepta. Fa un munt d’anys que la faig amb les restes d’arròs blanc que em queda a la nevera i, curiosament, la faig igual!! Els amics queden parats quan dius que fas truita d’arròs! Jo la vaig idear sola i ara veig que la fas igual!! I està boníssima! M’ha fet molta gràcia!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!