Perdiu a l'agridolç

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Una perdiu
  • Una ceba laminada
  • 6 alls
  • Oli
  • Sal
  • 6 cullerades soperes de sucre
  • Un gotet de vinagre
  • Un gotet de vi ranci

4 racions

Utensilis

Cassola de terrissa.

Elaboració

Es posa la cassola de terrissa al foc.
S'hi tira l'oli.
Es posa la perdiu trossejada amb sal, i es deixa rossejar.
Es tira la ceba laminada i es deixa que faci xup-xup amb el vi ranci.
Posem el vinagre i el deixem fins que se'l begui.
I finalment s'hi tira el sucre que haurem cremat amb una paella i es continua remenant durant uns tres minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1631 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!