El meu trinxat de l'Empordà

Categoria:
Típica de: Espanya → CATALUNYA
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients:

  • 1 col petita
  • 1 patata petita per comensal
  • 150 g de cansalada viada o cansalada
  • 150 g de botifarra negra (opcional)
  • 2 ous + 1 rajolí de llet
  • 3 dents d'alls grans
  • Pebre vermell dolç
  • 25 g de pinyons
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Cruixent de pernil (per decorar) : 1 tall de pernil salat tallat molt fi.

4 racions

Elaboració

o Possem el pernil en mig de dos fulls de paper vegetal i enfornem 180ºC aproximadament. 10 min
o Tallem i rentem la col. Seguidament, pelem i tallem les patates a trossos petits i bullim en olles separades. Colem i reservem.
Fregim lleugerament la cansalada viada trossejada amb una mica d'oli i incorporem els alls trossejats, la botifarra negra i els pinyons, daurant lleugerament a foc molt lent, per evitar que quedi sec i se'ns cremi.
o Separem uns instants la paella del foc perquè el contingut baixi la temperatura i empolvorem el pebre vermell dolç, remenant perquè no es cremi. Afegim la col i la patata, barrejant-lo tot.
o Batre els ous amb un rajolí de llet i els incorporem a la resta d'ingredients. Deixem que l'ou vagi quallant, evitant que ens quedi ressec.
o Emplatem i decorem amb el cruixent.

25min


Recepta de cuina de El meu trinxat de l'Empordà

EL MEU TRINXAT DE L`AMPORDÀ
per Àngels Puntas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
Mol bo yo no hi poso cansalada dons ting el costum de posari trinxat, de porc.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: