Macarrons de l'àvia Malena

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de macarrons.
  • Unes boletes de mantega
  • Oli verge d'oliva, sal.
  • Una ceba, una tomaca.
  • 200 grams de llonganissa.
  • 100 grams de formatge "emmental" ratllat.

4 racions

Utensilis

Safata de forn i de servir (la mateixa)
Ratllador.

Elaboració

Farem bullir els macarrons amb sal i un raget d'oli d'oliva.
En tenir-los "al dente", els posarem en una safata de forn (i de servir), i ho reservarem.
Farem un sofregit (poc a poc), amb la ceba i tomaca triturades o ratllades.
Treuren del budell la llonganissa, i l'anirem desfent i fregint també, al mateix lloc del sofregit.
Quan ho tinguem cuit i ben rosset, ho posarem per sobre dels macarrons, amb les boletes de mantega.
Finalment, posarem per sobre el formatge ratllat, i ho enfornarem fins que el formatge sigui desfet i rosset.

30min

Notes

Cal presentar-los a taula en la mateixa safata, i servir-los molt calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Susanna Gambin Nogué diu:
Hola guapa tu

Soc una enamorada dels macarrons cuinat amb aquest sistema, m´encanten hummm

mil petonets Susanna

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: