Macarrons de l'àvia Malena
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 grams de macarrons.
- Unes boletes de mantega
- Oli verge d'oliva, sal.
- Una ceba, una tomaca.
- 200 grams de llonganissa.
- 100 grams de formatge "emmental" ratllat.
4 racions
Utensilis
Safata de forn i de servir (la mateixa)
Ratllador.
Elaboració
Farem bullir els macarrons amb sal i un raget d'oli d'oliva.
En tenir-los "al dente", els posarem en una safata de forn (i de servir), i ho reservarem.
Farem un sofregit (poc a poc), amb la ceba i tomaca triturades o ratllades.
Treuren del budell la llonganissa, i l'anirem desfent i fregint també, al mateix lloc del sofregit.
Quan ho tinguem cuit i ben rosset, ho posarem per sobre dels macarrons, amb les boletes de mantega.
Finalment, posarem per sobre el formatge ratllat, i ho enfornarem fins que el formatge sigui desfet i rosset.
30min
Notes
Cal presentar-los a taula en la mateixa safata, i servir-los molt calents.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2324 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.