"Raclette" de formatge de l'avi Marcel
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Un quilo de formatge especial per "raclette" (ho trobarem als supermercats especialitzats).
- Torradetes de pa normal o integral grosses.
- 250 grams de "beicon" primet.
- Dos paquets de xoricets vermells petits.
- Dos paquets de "Frankfurt" també petitons.
- Podem posar-hi també el que ens vingui de gust, per fer a la planxa, incorporada també a aquest estri.
6 racions
Utensilis
Aparell especial per a fer "raclette" de formatge.
Paelletes individuals per a fondre'l. (Una per cada comensal)
Pales de fusta, petites i quadrades per arrastrar el formatge al pa.També una per cada comensal.
Punxons per fer la vianda a la brasa.
Elaboració
Posarem l'aparell per a fer la "raclette" al mig de la taula, i pels voltants, hi posarem els plats amb tots els ingredients, per tal que cada comensal agafi el que li vingui de gust.
Posarem a cada persona una "paelleta" i una pala de fusta quadrada per a fondre el formatge, i poder escampar-lo pel pa.
30min
Notes
És un àpat ideal que no necessita cap mena de preparació a la cuina.
Cada comensal menja el que vol i tant com vol, mentre es va fent la xerradeta.
Hi ha "raclettes" que també porten incorporada una planxa per a fer "creppes".
També s'hi poden incorporar hortalisses i verdures, si ens ve de gust.
És una menja que pot ser molt variada, segons els gustos de cadascú.
Etiquetes:
De casa nostra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.