Tonyina amb poma caramel·litzada i reducció d'Oporto
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oporto (o Bourbon o conyac)
- 4 talls de la part final de la tonyina (que sigui melosa)
- 2 pomes Golden
- mantega
- sucre morè
- salsa de Soja Heinz
4 racions
Elaboració
- Fem la tonyina a la planxa i la reservem.
- Traiem el cor de la poma i la tallem a rodanxes, d’1 cm. de gruix aproximadament.
- A la mateixa paella o cassola on hem fet la tonyina, hi passem la poma amb una mica de mantega i sucre morè. Ho reservem.
- Aprofitant la salsa que ens ha deixat la poma, tirem a la paella una mica d’Oporto i esperem que redueixi (a foc molt lent). Hi afegim salsa de soja de la marca Heinz (les altres són excessivament salades).
- En un plat hi posem la poma caramel·litzada, a sobre els talls de tonyina i finalment ho napem amb la reducció.
45min
Notes
*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Maria Antònia Sostres i la podeu escoltar explicada amb tots els detalls al següent link http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_6156_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1486 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...