Tonyina amb poma caramel·litzada i reducció d'Oporto

Ingredients

  • Oporto (o Bourbon o conyac)
  • 4 talls de la part final de la tonyina (que sigui melosa)
  • 2 pomes Golden
  • mantega
  • sucre morè
  • salsa de Soja Heinz

4 racions

Elaboració

- Fem la tonyina a la planxa i la reservem.
- Traiem el cor de la poma i la tallem a rodanxes, d’1 cm. de gruix aproximadament.
- A la mateixa paella o cassola on hem fet la tonyina, hi passem la poma amb una mica de mantega i sucre morè. Ho reservem.
- Aprofitant la salsa que ens ha deixat la poma, tirem a la paella una mica d’Oporto i esperem que redueixi (a foc molt lent). Hi afegim salsa de soja de la marca Heinz (les altres són excessivament salades).
- En un plat hi posem la poma caramel·litzada, a sobre els talls de tonyina i finalment ho napem amb la reducció.

45min

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Maria Antònia Sostres i la podeu escoltar explicada amb tots els detalls al següent link http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_6156_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!