Truita amb suc d'espinacs i de fesols

Ingredients

  • 200 grams de fesols bullits i escorreguts
  • 1 kg d'espinacs bullits
  • 4 grans d'alls
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • 2 tomàquets
  • 1 cullerada de pebre vermell per donar-li color

Per la picada:

  • Ametles torrades
  • Julivert
  • Pa fregit

4 racions

Elaboració

Posarem a fregir els espinacs amb una paella gran, una vegada estan al punt els canviarem a una pella més petita i farem una truita amb els espinacs i els fesols amb els ous.
Feu el sofregit amb els alls trinxats en una cassola de fang, poseu-hi farina afegir-hi els tomàquets i el pebre vermell.
Tot seguit abocar-hi l'aigua i que bulli uns 10 minuts.
Posar-hi la truita tallada en 4 trossos i que bulli 10 minuts.
Tirar la picada i deixar bullí 10 minuts més.

45min

Notes

Si ve de gust hi podeu posar ous durs partits pel mig


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2192 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: