Fricandó de l'àvia Malena

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo tapa plana de vedella o gerret.
  • Dues cebes mitjanetes.
  • Farina.
  • Canyella en pols.
  • Olui verge d'oliva.
  • Sal.
  • Una copeta de vi ranci.
  • Un pot de bolets variats.

4 racions

Utensilis

Una cassola, i una picadora.

Elaboració

Posarem la carn en una safata, ruixada amb oli, sal i canyella d'un dia per l'altre.
Posarem una cassola al foc, i sofregirem la ceba trinxadeta.
Quan sigui rossa, hi tirarem la copeta de vi ranci, i ho flamejarem.
Enfarinarem la carn, i la fregirem en una paella, (no massa fregida).
La posarem a la cassola, i deixarem que cogui uns tres quarts d'hora. (Fins que veiem que la carn és tendra).
Posarem aleshores a la cassola els bolets, i deixarem que cogui durant uns minuts més.
Quan el fricandó sigui fet, si el deixem d'un dia per l'altre, és molt millor de gust.

1h

Notes

És un fricandó molt senzill, però molt gustós.
Que consti, que bo com la meva àvia, no li hem fet mai ni la meva mare ni jo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: