Truita d'espinacs amb suc

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Espinacs, ous,fesols
  • Oli d'oliva, all, julivert, farina
  • Pebre vermell dolç, sal
  • El suc de coure els fesols
  • I bacallà

4 racions

Utensilis

Cassola de terrissa

Elaboració

Primer pas morfir els espinacs amb sal per treure l'aigua.
Despres fregir-los, també fregir els fesols, fer una truita i reservar-la.
En una cassola de terrissa fregir el bacallà enfarinat i reservar-lo.
En aquell oli hi sofregim l'all i el julivert trinxats.
A continuació hi torrem una cullerada de farina i una de pebre vermell
sense que se'ns cremi.
Després hi afegim el suc dels fesols, deixem que faci xup-xup.
Tallem la truita a trossos i la tirem a la cassola junt amb el bacallà
que segueixi fent xup-xup.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3818 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Sira Barrull diu:
Boníssima!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: