Pastis d'espinacs i salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400gr. d'espinacs congelats
  • 400ml. de nata liquida
  • 4 filets de salmó fresc
  • 5 ous
  • 1llimona
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Salpebrem el salmó. Deixarem descongelar els espinacs; quant estiguin ben escorreguts, els passarem per la batedora junt amb la nata, els ous,la sal i el pebre, fins que hens quedi un puré fi.
Untarem un motlle allargat amb mantega; hi posarem una tercera part del puré, damunt el salmó, un altre sostre de puré i un altre vegada la resta del salmó,per finalitzar amb una ultima capa de puré.
Coure el forn el bany maria durant 40 minuts. Desmot-llar i servi fred acompanyar-lo amb una salsa rosa.

45min

Notes

La foto es d'una revista. Peró jo le fet i quede molt bonic, i es bo.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!