Faves al aroma d'anis
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 2kg i mig de faves en brut(poden ser congelades)
- 150 gr de cansalada viada
- 200 gr de bisbe negre
- 1 ceba
- 2 culleretes d'anis verd en pols
- 1 fulla de llorer
- 1/2 got de vi blanc
- Sal , pebre , pebre vermell
- 2 dents d'all
- Oli
Elaboració
En una cassola fregir la ceba tallada ben petita en mig got d'oli. Quan estigui transparent ,afegir dues dents d'all picats ben fins i la cansalada tallada a daus d'un cm. de gruix. Quan la cansalada estigui rosa , afegir ,una culleradeta de pebre vermell, l'anis molt , la fulla de llorer , 1 les faves ja desgranades. Remenar tirar el vi i tapar.Deixem que el vi evapori una mica.Tallem el bisbe en rodanxes gruixudes , i l'afegim.Posem aigua fins cobrir tota la barreja (si tenim caldo millor)Tapem i deixem a foc lent. Remenar de quan en quan , bellugant la cassola , i afegir caldo si fa falta, fins que les faves siguin tendres.
40min
Notes
tambe val una copa d'anis
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
852 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Asela , veig que ets de Valencia.Alla va ser on primer vaig probar el formatge a la planxa.Concretament el formatge de mocaor...
Si , Asela , esta molt bo . Tambe el faig , nomes amb una mica de orenga pel damunt , i un rajoli d'oli , o amb pebre negre...