Sopes d'ou de la mare

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns trossos de pa torrat del dia abans.
  • Aigua, sal.
  • Quatre ous (un per cada comensal)
  • Sucre.

4 racions

Utensilis

Una cassola o olla fonda.

Elaboració

Posarem l'aigua al foc, i hi tirarem el pa i la sal, i ho anirem remenant amb la batidora manual.
Deixarem que bulli uns deu minuts.
Hi afegirem els ous, i ho batrem bé, per tal que quedin quasi desfets.

15min

Notes

Ho servirem calent, i cadascú es posará sucre a gust.
També vull fer esment, que aquesta sopa la recordo amb molta estima, perquè als anys cinquanta, tampoc hi havia masses "birgueries" als fogons i vianders. No era com ara, que mengem el que volem, sinó que es menjava el que hi havia, i a algunes de les llars feina rai per omplir el plat. Però les nostres mares i àvies se les pensaven totes per fer contenta la mainada, i fer delícies de qualsevol cosa que tinguessin a mà. I els petits, tot ho trobaven bo...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: