Crema gelada de pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 350gr. de pèsols
  • 1 ceba ratllada
  • 1 ram de menta
  • La pell ratllada d'una llimona
  • 90 cl. de brou
  • Sal
  • Pebre negre
  • 15 cl. de yogurt natural
  • 1 cullarada de fulles de menta per adornar

6 racions

Elaboració

Posar els pèsols en una cassola, amb la ceba, la menta, la pell i el suc de la llimona i el brou; salpebrem a gust.
Feu bullir a foc baix i tapat durant 30 minuts. Passa la crema per un xino o batedora; redueix a una crema suau.
Deixa-la refredar.
Afegirem el yogurt, rectificarem de sal i ho posarem a la nevera. Quant la tinguem al plat la adornarem amb la menta picada molt petita.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
"El estiu es molt refrescant." Sí, hi ha dies de calor però amb plats gelats com aquest és certament molt refrescant. Recepta apuntada, amiga Milagros, no trigaré gaire a fer-la.
Moisés de Tomás Rivas diu:
Per cert, entenc que 90 cl de brou són 900 ml i que 15 cl de iogurt són uns 155 grams (o arrodonint 150 grams) ja que el iogurt es mesura en grams i no en centilitres. M'ha donat una feineta apuntar-me la recepta per aquestes cosetes i a més a més trobo que més aviat hauria de dir-se "Crema freda de pèsols" i no "gelada" ja que es reserva a la nevera i no al congelador, per tant no és gelada.
Carai Milagros, bona recepta i amb uns minutets que he dedicat ja la tinc clara. Ha de ser molt bona i espero fer-la aviat ara que ve l'agost.
Rep un fort salut.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!