Amanida d'arròs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues tasses d'arròs.
- Un enciam.
- Un ou dur.
- Dotze nous.
- Cogombres amb vinagre.
- Una tomaca verosa.
- Uns taquets de formatge blanc.
- Uns taquets de pernil salat.
- Olives verdes.
- Una llauna petita de pinya em almívar a trossets.
- Sal i oli verge d'oliva.
6 racions
Utensilis
Una safata de servir, i una escorredora normal.
Elaboració
Bullirem l'arròs durant uns 15 minuts, amb sal i un raget d'oli. El passarem després per sota l'aigua, deixarem que escorri bé l'aigua, i el posarem en una safata de servir.
Tallarem l'enciam a trossets petitons, les nous, l'ou dur, els cogombres, i la tomaca, i ho posarem per sobre l'arròs.
Hi posarem també els dauets de pernil, els de formatge, la pinya i les olives.
Ho deixarem a la nevera, fins el moment de servir-ho.
Abans de portar-ho a taula, ho ruixarem amb oli, o una mahonesa clareta.
45min
Notes
Aquest arròs es pot fer de moltes maneres. Si teniu restes a la nevera, queda bé amb quasi tot.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
18230 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.
Hola molt bon dia a tothom. Moltes gràcies per fer els meus canapès. Com us van sortir? Espero que molt bé... ja en...
Hola, He estat regirant per les teves receptes, i et felicito perquè en tens de molt bones. Faré el pastís de peix que...
Hola, No sé quan temps fa que vas fer la pregunta, però com que és temps de faves, te la responc avui, i perdona si no ho...