Amanida d'arròs amb anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues tassetes d'arròs.
  • Sal, oli verge d'oliva.
  • Un ou dur,
  • Una llauna d'anxoves.
  • Una llauna de tonyina amb oli.
  • Un enciam.
  • Dauets de formatge fresc.
  • Una tomaca verosa.
  • Olives verdes i negres.

6 racions

Utensilis

Una escorredra i una safata de servir bonica.

Elaboració

Bullirem l'arròs uns quinze minuts, el passarem per sota l'aigua, l'escorrerem bé, i el posarem en una safata de servir.
Despres de tenir l'enciam en aigua el farem a trossets molt petitons, i el posarem per sobre l'enciam.
Esmicolarem la tonyina, farem les anxoves a trossets, l'ou dur, i la tomaca, i juntament amb els dauets de formatge, tambe ho posarem tot per sobre.
Finalment, hi posarem les olives.
Ho decorrarem a gust.
Abns de servir-ho, ho ruixarem tot amb l'oli de les anxoves i una mica d'oli verge.

45min

Notes

Podem també servir-ho amb mahonesa (a part).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: