Tortiglioni melanzana (albergínia) i mascarpone

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400gr. Tortiglioni (pot ser qualsevol pasta que vulguis, millor que no sigui pasta llarga tipus espaguettis, tallarines...)
  • 1 albergínia
  • 1 terrina de formatge Mascarpone (formatge fresc de pasta tova)
  • 1 Ceba grossa
  • Formatge parmesano
  • Oli
  • Soja
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallem la ceba en juliana, la posem en una paella amb oli i la fem molt a poc a poc, fins que quedi dolça (truc: si tireu un rajolí de soja a la ceba, s'aconsegueix una molt bona dolçor). Una vegada estigui feta la ceba, la retirem.
Tallem l'albergínia a mitges rodanxes i la fregim també molt poc a poc. Una vegada tinguem les albergínies fetes, afegim la ceba i, amb el foc molt lent, ho mantenim calent.
Mentrestant bullim els tortiglioni amb abundant aigua salada (els italians diuen que no s'hi ha de posar res més). Una vegada tenim la pasta al dente, l'escorrem i la posem a una plata per servir on la barrejarem amb el mascarpone (per tal que la barreja sigui més fàcil, que el mascarpone estigui a temperatura ambient).
Una vegada feta la barreja, hi afegim la ceba i l'albergínia.
Ratllar el parmesano i a menjar s'ha dit!!
Bon profit!

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

899 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!