Pits de pollastre amb salsa de herbes i iogurt

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre sense pell ni ossos
  • 8 cullerades de nata líquida
  • 3 cullerades de suc ​​de llimona
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 1 iogurt natural
  • 1 / 2 culleradeta de pell de llimona ratllada
  • 1 / 2 culleradeta d'orenga
  • 1 / 4 culleradeta de sal d'api
  • 1 / 4 culleradeta d'all en pols
  • 1 / 4 culleradeta de farigola
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Preescalfar el forn a 190 º.
Greixar una font per al forn i posar sobre els pits.
Barrejar la resta dels ingredients, ruixar els pits i coure 25 minuts.
Apagar el forn i deixar fer 10 minuts més.
Potser cal cobrir amb paper d'alumini si es daura massa depressa.

Notes

Acompanyar amb arròs pilaw i bròquil o mongetes verdes.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!