Dorada a l'escabetx de taronja

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 Dorada de mida mitjana
  • 2 Taronges
  • 3 Alls
  • 2 Fulles de llaurĂŠ
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre blanc

2 racions

ElaboraciĂł

Es neteja la dorada, se li treu l'espina i es fan dos filets. Se'ls hi posa sal i pebre. Es posa oli d'oliva verge en una paella i quan estĂ  calent es posen els filets de dorada a fregir. Quan estĂ  doradeta es treu i es reserva a part.
Es treu el suc de les dues taronges. Amb la pell d'una taronja, es treu la part blanca i es fan dauets.
En l'oli de fregir les dorades es posen els alls sense pelar i les fulles de llaurĂŠ. Es deixa que vagi fregint lentament i als cinc minuts se li afageig els dauets de pell de taronja. Quan comencen a dorar-se, se li afageig el suc de les dues taronges. Es deixa que redueixi el suc una quarta part. Se li afageix els dos filets de dorada i es deixa fer-se a foc lent durant uns 10/15 minuts.
Es pot servir calent o tevi.

1h

Notes

Per emplatar: en un plat pla es posa el filet de dorada, una cullarada sopera de dauets de taronja per sobre i dues cullerades de l'escabetx al boltant del filet.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Dorada a l'escabetx de taronja

Enllaça aquesta recepta:

1118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Peret txintxola diu:
Es bonissima aquesta recepta. L'acabo de fer amb truita. Gracies per publicar-la!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!