Coc de matafaluga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 ous
  • 200g de sucre
  • 1 iogurt natural
  • 250g de farina
  • un sobret de llevat químic
  • 100ml d'oli d'oliva
  • 100ml d'anís
  • una cullerada de matafaluga

10 racions

Elaboració

Posem el forn a preescalfar a 200º.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, l'anís i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Al darrer moment hi posem una cullerada de matafaluga.
Aboquem la barreja en un motlle que haurem preparat amb farina i oli i ho posem al forn, una mitja hora, a 200º.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Dolça, aquest coc es boníssim jo en faig un de semblant, felicitats.

Ares
Dolça diu:
Moltes gràcies a TOTS i TOTES! Gràcies a vosaltres aquesta recepta ha aconseguit ser la més votada del mes de maig.

PTNTS
Dolça
Ares Bonamusa diu:
Dolça, moltes felicitats!!!.


Ares
Joan Corminas diu:
Felicitats per haver guanyat amb la recepta més votada del mes de maig, com em demanes xocolata!!! ja he complert amb el teu desig!!! Seguire enviant més

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: