Arròs caldós d'anec

Ingredients

  • 1 ànec mitjà (trossejat)
  • 400 g d'arròs
  • 1 ceba,pebrot verd i roig, tomaca triturada
  • 1 got de vi negre
  • Oli i sal,pebre mòlt i pebre en gra, colorant
  • Picada d'all i julivert,aigua

4 racions

Utensilis

paella

Elaboració

Saltegem l'anec en una cassola amb una mica d'oli hi afegim la ceba i el pebrot (a daus) i, quan es vegi daurat, hi posem la tomaca i ho deixem coure uns instants.
Hi incorporem el vi ho deixem reduir. Després ho cobrim d'aigua,hi posem dues boletes de pebre i un polsim de colorant. Ho deixem bullir 2-3 h i, quan l'ànec estigui tou, rectifiquem de sal i tirem l'arròs.
Abans de retirar del foc hi afegim la picada d'all i julivert.

3h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2146 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Mol maco aquest qrròs , a casa , a la vora de mar, no fem mai arròs que no porti marisc i clova , i posem costella de porc i salsitxa , però arròs solsament de carn no en fem mai. T´agafo la recepte , en el sentit de la paraula , i et prometo que un diumenge en faré un com el teu. Salutacions.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!