Pastís de Santiago

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 130g d'ametlla ratllada crua
  • 100g de sucre i sucre glaç per guarnir
  • 3 ous
  • 1 llimona
  • 50g de mantega

5 racions

Utensilis

Motllo rodó per anar al forn

Elaboració

Els ous batuts es barregen amb el sucre.
Després hi posem l'ametlla i la llimona ratllada,li afegim la mantega i ho remenem.
Aquesta pasta la posem en un motllo amb una mica de farina al fons.
Temps de forn 25 minuts a 180º(preescalfat).

20min

Notes

Un cop fet el pastís el podem guarnir amb el sucre glaç i la creu de Santiago(obcional).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Antonia Gallego Cortés diu:
Muy bueno el pastel de santiago, encualquier momento
Antonia Gallego Cortés diu:
Muy bueno el pastel de santiago, encualquier momento
Maria Rocamora Salat diu:
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y
es muy suave al paladar,se come solo!!!
Anímate a probarlo y lo comprobarás.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!