Mil fulles d'asberginia amb bacallà

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 albergínies
  • Bacallà fumat
  • Bacallà en làmines marinat amb oli d'oliva i comí
  • Farina
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de mostassa
  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena
  • Sal

4 racions

Utensilis

1 paella
cercle individual

Elaboració

Talla les albergínies en rodanxes, enfarina-les i fregir-les en una paella amb oli molt calent.
Deixa-les escorre-les sobre paper de cuina.
Prepara la vinagreta batent l'oli, la mostassa, el vinagre i un pessic de sal.
Monte les mil fulles amb l'ajuda d'un cercle individual especial per la cuina, alternant capes d'albergínies i làmines de bacallà fumat i marinat.
Amanir-lo amb la vinagreta i serveix.

30min

Notes

Es serveix una vegada tret el cercle en plats individuals i pots adornar-lo amb julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Salvador Bosch Busquets diu:
M'agrada molt aqueste recepte felicitats
Rosa Roig diu:
Gràcies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: