Canelons d'estiu

Ingredients

  • 20 canelons El Pavo per bullir.
  • 200g de pernil dolç.
  • 1 llauna d'olives farcides.
  • 4 ous dusos.
  • 1 llauna de tonyina.
  • 1 tomàquet madur.
  • Maionesa.

4 racions

Utensilis


Bandeja de servir

Elaboració

Es fa una massa amb la picadora,amb tots els ingredients i es ratlla el tomàquet perquè
quedi ben lligat.
Un cop bullits els canalons, s'emboliquen amb la massa i s'hi posa la maionesa per sobre.
Es ratlla un ou dur i el posem al damunt.Tot seguit els posarem a la nevera.
Els canelons se serviràn freds.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!