Bacallà escaldat amb mussolina d'all

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 4 alls tendres
  • 50g d'allioli casolà
  • 200ml de nata per cuinar
  • Farina
  • Oli

4 racions

Utensilis

Bandeja maca de servir

Elaboració

Prepareu el bacallà enfarinant-lo i regant-lo amb una mica d'oli.
Emboliqueu-lo amb paper de plata.
Coeu-lo al forn a 280º durant deu minuts.
Talleu els alls tendres ben finament i escaldeu-los.
Finalment feu una mussolina amb els alls triturats,la nata reduïda i l'allioli.
Poseu el bacallà en una safata de forn i tireu la salsa de mussolina per sobre i els gratineu.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Rosa martin castellvi diu:
sembla molt bona i fàcil, pero com es fa la mussolina ???
Joan Corminas diu:
Hola Rosa, Et passo la recepta de com es fa la mussolina d'all

Muselina d'all

10 dents d'all
3 decilitres d'oli d'oliva
3 decilitres de nata

Peleu els alls i blanquejar en aigua.
A continuació confitar en oli d'oliva.
Retirar els alls i reservar l'oli.
Posar a coure els alls amb nata, deixant reduir. Triturar el conjunt i afegir a raig fi l'oli prèviament reservat.
Posar a punt i reservar.
ola Rosa,
Joan Corminas diu:
Hola Sara bojar i andreu : La contestació a rosa també és per a tu, Una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!