Canalons D'estiu

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un paquet de canalons
  • Una ceba
  • Dues llaunes de tonyina
  • 5 ous durs
  • 250 grs de pernil del pais
  • Olives farcides
  • Pebrot vermell escalivat
  • All i oli fluixet

4 racions

Elaboració

Bollim els canalons i mentrestant fem un sofregit en una paella amb la ceba, i quan està enrossida hi afegim l'ou dur ratllat, la tonyina i el pernil i fem una massa.
En una safata farcim els canalons.
Els untem amb l'all i oli i seguidament els guarnim al nostre gust amb les olives i el pebrot.

30min

Notes

Podem substituir l'all i oli per maionesa però a casa nostra ens agrada més amb all i oli.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3315 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!