Sorbet d'alvocat amb carpaccio de tomàquet groc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 alvocats 0 uns 240g de polpa
  • 2 o 3 tomàquets pelats i sense llavors
  • 6 tomàquets grocs
  • 2 escalunyes
  • 6 o 7 cullerades de oli
  • 25 cl de vinagre
  • Una mica de tabasco
  • Sal i pebre
  • 3 o 4 branques de julivert

4 racions

Elaboració

Primerament per elaborar el sorbet, es pelen i es piquen les escalunyes. Llavors es marinen durant 2 hores en un recipient amb 20cl (hem de reservar 5cl per després elaborar el carpaccio) de vinagre. Després hem de tallar els tomàquets pelats i sense llavors en trossos molt petits. Fet això es col·loca en un bol amb els alvocats pelats, les escalunyes marinades, 3 o 4 cullerades d'oli,sal, pebre i una mica de tabasco. Finalment ho tritures en una turbina durant 30min.
Per elaborar el carpaccio de tomàquet, cal rentar i tallar els tomàquets grocs restants, s'han de tallaren capes de 3 o 4mm.
Llavors els repartim de manera agradable a la safata, sense que es tapin un als altres. En un bol apart barregem l'oli restant del sorbet, el vinagre, sal i pebre. Llavors ja podem esbandir la vinagreta per sobre els tomàquets. Seguidament piquem el julivert i el repartim per sobre els tomàquets.
I ja per servir, i afegim el sorbet en boles sobre del carpaccio.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!