Aperitiu de salmorejo

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de pasta "brisa" (també pot ser de pasta fullada)
  • ous de guatlla
  • pernil ibèric

Salmorejo:

  • 40 g de d'oli d'oliva
  • 1 dent d'all
  • sal
  • 275 g de polpa de tomàquet
  • 50 g de motlla de pa

Elaboració

Amb uns motlles adequats farem les formes de la pasta brisa al forn para acollir el salmorejo.
Prepararem el salmorejo amb la batedora.
El posarem a les forme ja fetes.
Guarnirem amb l'ou de guatlla bullit i el pernil al nostre gust.

25min

Notes

És un aperitiu amb força resultat que es pot tenir fet el salmorejo el dia abans i preparar-lo en el moment de servir.
Una abraçada a "Memòries d'una cuinera".


Recepta de cuina de Aperitiu de salmorejo

Presentació
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!