Lasanya d'escalivada i alls tendres
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Lasanya
Típica de: Espanya → Delta de l'ebre
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 plaques de lasanya
- 1/2 kg d'albergínies
- 1/2 kg de pebrots vermells
- 1 ceba
- 2 tomates madures
- 1 manat d'alls tendres
- 40 gr de formatge rallat
- Sal
- Pebre
Per a la salsa beixamel:
- 1/2 l de llet
- 25 gr de farina
- Sal pebre
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Bullim la pasta amb aigua i sal. Escorrem les plaques de lasanya i les remullem amb aigua freda.
A continuació escalivem els pebrots i les albergínies directament al foc, damunt d'una graella, quan estiguin llestos els emboliquem amb paper de cuina i els deixem reposar. Posteriorment, els pelem i els netegem.
En una paella, saltem la ceba amb oli d'oliva fins que comenci a rossejar, llavors hi tirem la tomata pelada i trossejada, ho deixem coure 10 minuts i hi incorporem els pebrots i les albergínies picats ben fins, i també els alls tendres, que prèviament haurem saltat en una paella a part.
Col·loquem en una safata de forn unes cullerades de beixamel i alternem les plaques de lasanya amb el sofregit de manera que acabem amb una capa de pasta. Finalment ho cobrim amb la beixamel, hi espolsem el formatge rallat per sobre i ho gratinem al forn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1051 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim