Lasanya d'escalivada i alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Delta de l'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 6 plaques de lasanya
  • 1/2 kg d'albergínies
  • 1/2 kg de pebrots vermells
  • 1 ceba
  • 2 tomates madures
  • 1 manat d'alls tendres
  • 40 gr de formatge rallat
  • Sal
  • Pebre

Per a la salsa beixamel:

  • 1/2 l de llet
  • 25 gr de farina
  • Sal pebre
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta amb aigua i sal. Escorrem les plaques de lasanya i les remullem amb aigua freda.
A continuació escalivem els pebrots i les albergínies directament al foc, damunt d'una graella, quan estiguin llestos els emboliquem amb paper de cuina i els deixem reposar. Posteriorment, els pelem i els netegem.
En una paella, saltem la ceba amb oli d'oliva fins que comenci a rossejar, llavors hi tirem la tomata pelada i trossejada, ho deixem coure 10 minuts i hi incorporem els pebrots i les albergínies picats ben fins, i també els alls tendres, que prèviament haurem saltat en una paella a part.
Col·loquem en una safata de forn unes cullerades de beixamel i alternem les plaques de lasanya amb el sofregit de manera que acabem amb una capa de pasta. Finalment ho cobrim amb la beixamel, hi espolsem el formatge rallat per sobre i ho gratinem al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

853 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!