Peix amb amb amanida d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. de lluç
  • 200 gr. de rap
  • 6 cues d'escamarlans
  • 1 pastanaga
  • 1 seva
  • 2 tomàquets vermells i forts
  • 200 gr. d'arròs de gra llarg
  • 1 cabdell d'enciam
  • Julivert, oli
  • Salsa
  • 1 ou, 1 cullereta de mostassa, mig iogurt natural, sal i pebre

4 racions

Utensilis

1 olla
1 pot mitjà
1 ganivet
1 motllo de corona
1 safata

Elaboració

Bullir l'arròs en abundant aigua amb sal durant 14 minuts, s'escorre i refresca.
En un pot apart bullir amb sal la pastanaga, la seva i el julivert, tallat tot petit, durant 15 minuts, afegir el peix i les cues d'escamarlans i bullir 10 minuts més. Quan tot sigui fred, treure les pells i les espines.
Untar un motllo de corona amb una mica d'oli, posar les cues d'escamarlans pelades al fondo, omplir.lo amb l'arròs i passats 15 minuts, desemmotllar.lo en una safata rodona.
En el forat del mig, posar les fulles d'enciam (deixar unes quantes per adornar la safata) el peix trossejat i un tomàquet palat i tallat a trossos petits.
Preparar la salsa amb els ingredients indicats un cop els hem passat per la batedora.
Tirar la salsa per sobre.
Adornar la safata amb la resta d'enciam i el tomàquet tallat en rodanxes.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1512 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: