Ostras de Cerbera(França)

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:  
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Unes quantes ostras fresques
  • Una llimona
  • Una mica de gel picat
  • Una mica de pebre negre molt

2 racions

Utensilis

Estri per obrir ostras.

ElaboraciĂł

Obrim les ostras amb el estri adecuat i en llencem la primera aigua que porten dins
Les posem en una plata amb gel picat sota les ostras
Les deixem uns minuts aixĂ­
Veurem que fan un suc, aquest ja no ès aigua de mar, aquest suc ès important que hi sigui
Ara les amanim amb suc de llimona i un pols de pebre
Ara ès el momento de disfrutar d'aquest plaer.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Ostras de Cerbera(França)

Enllaça aquesta recepta:

1967 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


3 comentaris:

Bar foment diu:
bonisimes
Maria ferrer diu:
SÓN MOLT BONES D'AQUESTA MANERA. NOSALTRES ANEM SOVINT A COTLLIURE I EN COMPREM AL MERCAT DE LES DE BOUZIGUES. LES PREPAREM AIXÍ EN UN PÍCNIC ON ARRIBA LA BRISA DEL MAR I PUC CERTIFICAR QUE ENS EN LLEPEM ELS DITS.
Jordi Bosch Negre diu:
Carai, Cotlliure tambĂŠ ĂŠs un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!