Ostras de Cerbera(França)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes quantes ostras fresques
  • Una llimona
  • Una mica de gel picat
  • Una mica de pebre negre molt

2 racions

Utensilis

Estri per obrir ostras.

Elaboració

Obrim les ostras amb el estri adecuat i en llencem la primera aigua que porten dins
Les posem en una plata amb gel picat sota les ostras
Les deixem uns minuts així
Veurem que fan un suc, aquest ja no ès aigua de mar, aquest suc ès important que hi sigui
Ara les amanim amb suc de llimona i un pols de pebre
Ara ès el momento de disfrutar d'aquest plaer.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2151 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Bar foment diu:
bonisimes
Maria ferrer diu:
SÓN MOLT BONES D'AQUESTA MANERA. NOSALTRES ANEM SOVINT A COTLLIURE I EN COMPREM AL MERCAT DE LES DE BOUZIGUES. LES PREPAREM AIXÍ EN UN PÍCNIC ON ARRIBA LA BRISA DEL MAR I PUC CERTIFICAR QUE ENS EN LLEPEM ELS DITS.
Jordi Bosch Negre diu:
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!