Coca de pasta de full, amb cabell d'àngel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues planxes de pasta de full
  • Melmelada de cabell d’àngel
  • Dos ous
  • Farina
  • Sucre
  • Pinyons

4 racions

Utensilis

Corró
Corró punxador
Unes safetes de cartró amb blonda

Elaboració

En primer lloc, espolsem amb farina el marbre per a què no s’enganxi la pasta de full.
Després estirem una de les planxes, la punxem i la pintem amb ou batut. Seguidament, escampem pel damunt el cabell d’àngel. A part, estirem l’altre planxa, la punxem i la pintem amb ou. La posem damunt de l’altre, hi passem el corró pel damunt (molt suau), i després segellem les vores amb una forquilla.
Després ho pintem amb ou batut, escampen força pinyons i abundant sucre.
Ho enfornem amb el forn prèviament escalfat, a 180º i deixem que es cogui fins que veiem que està daurat. Al moment de servir-lo, ho posarem damunt d’una safata de cartró amb blonda.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: