Bunyols de Parmessà

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 80grs de mantega-125grs de farina-5 ous-125grs de parmessa-Oli-Aigua-Sal-

Utensilis

Una cassola,una cullera de fusta per remenar, unes pinces de cuina, una paella i paper absorbent.

Elaboració

Posem la mantega en una cassola amb 250ml d'aigua isal , i calen-tem asta que comenci a bullir. Retirem la cassola del foc i afegim la farina i barregem be. Afegim el formatge ratllat i barregem be. Tornem a posar la cassola al foc i continuem remenant asta que la pasta es desenganxi de la cassola. Traiem del foc i afegim els ous de un en un remenant be entre un i altra; barregem tot be i deixem refredar. Posem una paella al foc amb oli i esperem que estigui calent .Amb una cullera petita , anem posant la pasta a la paella i fregim els bunyols ben daurats .Els escorrem be de l'oli i ja estaran a punt.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

evelin cardona diu:
Els he fet i estan mol bons. Fins a l'altra recepta.
Josuè O'Donell diu:
Afegeix una foto del que has fet tu, Evelin!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!