Flam de sobre, amb rom, panses i pinyons
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Caramel líquid
- Preparat per fer flams
- Llet sencera
- Sucre
- Rom
- Branca de canyella
- Pell de llimona
- Pell de taronja
- Panses de Corint
- Pinyons
7 racions
Utensilis
Flameretes d'alumini o acer inoxidable.
Elaboració
Primer de tot, agafem les flameres i en el fons hi posem caramel líquid.
Seguidament, escaldem les panses i els pinyons, i posem: primer uns pinyons en el fons de les flameres, i després unes panses, i ho reservem.
En un cassó, posem la llet i el preparat del flam, en les mesures que ens indiquin en el sobre. Ho portem a ebullició tot remenant amb les varetes i no deixant de remenar.
Afegim un bon raig de rom, un tros de branca de canyella, un tros de pell de llimona, i un tros de pell de taronja. Seguim remenant, fins que espesseix.
A continuació, ho aboquem a les flameres i deixem que refredi.
Quan és fred, ho posem al frigorífic, fins el moment de servir-ho.
Quan desclavem els flams, veurem que a sobre queden els pinyons, després les panses, i seguidament el flam.
30min
Etiquetes: Flam royal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2384 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.