Patates farcides d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:      

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 3 patates
  • 300 gr d’espinacs frescos (tambĂ© poden ser congelats)
  • Una ceba
  • Una cullerada de formatge philadelphia (tambĂ© valen els “quesitos”)
  • Dues cullerades de crema de llet
  • Sal
  • Oli
  • Formatge ratllat

3 racions

ElaboraciĂł

3 patates
300 gr d’espinacs frescos (tambĂ© poden ser congelats)
Una ceba
Una cullerada de formatge philadelphia (tambĂ© valen els “quesitos”)
Dues cullerades de crema de llet
Sal
Oli
Formatge ratllat
Es bullen les patates senceres, es pelen, es tallen per la meitat, es buiden i es reserva per una banda els 6 trossos de patata i per l’altra la patata que s’ha tret.
Un cop bullides les patates, es sofregeix la ceba (ratllada prÚviament) i quan ja estigui se li aboquen poc a poc els espinacs frescos de manera que es vagin coent poc a poc. Quan tots els espinacs estiguin fets se li aboca la patata que hem reservat abans i la philadelphia. Quan tinguem una massa espessa li aboquem la crema de llet i deixem coure uns 5 minuts més o menys. Salem al gust i deixem reposar.
Un cop el farcit estigui tebi es començaran a farcir les patates poc a poc i quan ja estiguin totes se li posarà una mica de formatge ratllat per sobre i es gratinaran al forn.
Quan el formatge ja estigui torrat ja podrem treure del forn i servir a taula!

25min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Patates farcides d'espinacs

Enllaça aquesta recepta:

877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!