Pasta "al gust" d'all

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • pasta
  • un bon oli d'oliva
  • un parell de dents d'all
  • una punteta de bitxo (si es vol)

4 racions

ElaboraciĂł

Bullim la pasta, en abundant aigua amb sal, i la deixem refredar.
En una paella posem un raig d'un bon oli d'oliva i hi posem els alls i el bitxo i ho deixem a foc ben baixet fins que s'hagin enrossit.
Treiem la punteta de bitxo.
Posem la pasta a la paella i ho remenem bĂŠ, damunt el foc, un parell de minuts i ja ho tenim a punt de menjar.

30min

Notes

Una manera rĂ pida de fer un plat de pasta, queda molt gustosa i una miqueta "diferent".

Per


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pasta "al gust" d'all

Enllaça aquesta recepta:

730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!