Pasta "al gust" d'all
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- pasta
- un bon oli d'oliva
- un parell de dents d'all
- una punteta de bitxo (si es vol)
4 racions
Elaboració
Bullim la pasta, en abundant aigua amb sal, i la deixem refredar.
En una paella posem un raig d'un bon oli d'oliva i hi posem els alls i el bitxo i ho deixem a foc ben baixet fins que s'hagin enrossit.
Treiem la punteta de bitxo.
Posem la pasta a la paella i ho remenem bé, damunt el foc, un parell de minuts i ja ho tenim a punt de menjar.
30min
Notes
Una manera ràpida de fer un plat de pasta, queda molt gustosa i una miqueta "diferent".
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1023 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????