Canelons de confit d'ànec amb ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 plaques de caneló
- 2 cuixes de confit d'ànec
- 3 cullerades d'oli del confit
- 1 escalunya
- 100 gr de ceba
- 25 gr de ceps deshidratats
- 125 cc de nata líquida
- Un raig de xeres sec
- Mantega, farina i llet
- Formatge parmesà
4 racions
Utensilis
Safata de forn.
Elaboració
Retirar les pells i els ossos del confit i esmicolar-lo.
Posar en un cassó l'oli del confit i confitar la ceba, l'escalunya i la meitat dels ceps remullats i tallats ben petits.Afegir el confit i regar-ho amb el xerès. Deixar evaporar i
afegir la nata fins que quedi tot lligat.
Coure les plaques dels canelons segons el temps del fabricant i repartir la preparació
anterior i enrotllar.
Preparar una beixamel enrossint en mantega u oli una ceba tallada petita i la resta de ceps.
Afegir la farina, i la llet, també s'hi pot posar l'aigua de remullar els ceps,al vostre gust.
Untar de mantega la safata, posar els canelons al damunt i cobrir-los de beixamel.
Empolvorar amb formatge i gratinar a 180º.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4063 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...