Espines de seitó fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 20/30 espines d'anxova/seitó
  • 80 gr. de farina
  • Oli  d'oliva
  • Llet
  • Sal

2 racions

Elaboració

I jo al principi, vaig flipar....per què, jo pensava que nomès els gats menjàven espines de peix....com si fos criu.
Doncs, s'han de menjar calentes i han d'estar super-cruixentes....ah!!!...i van molt bé per a servir-les com aperitiu, sempre triomfan.
Si sou d'aquells que quan mengeu peix fregidet (seitó) li feu una mossegada a la cua...per que està molt cruixenta....això és el mateix...però tota l'espina sencera.
El meu consell és que no us ho penseu dues vegades i proveu-les....que us encantaràn !!!
ELABORACIO
Netegeu les anxoves i guardeu-ne les espines.
Deixeu les espines en remull amb llet mitja hora ( així s'estovaràn una mica).
Un cop passada la mitja hora, les torneu a rentar amb aigua.
Un cop rentades, les salarem una mica, abans d'enfarinar.
Quines coses....aquesta part del peix...abans la llençava i ara m'encanta...és curiós, oi?
Les enfarinarem bé.
Escalfeu abundant oli de girasol en una paella.
Tirem una per veure com estar l'oli.
Fregiu les espines amb abundant oli calent.
Les heu de deixar fins que agafin aquest coloret de torrat. Llavors, les reserveu en un paper absorbent.
Serviu-les de seguida, ben calentones....ummmmm, qué bones !!!
I tranquils, home, que no punxen !!!
Bon Profit !!!!

10min


Recepta de cuina de Espines de seitó fregides
per Albert Vilas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: