Magret d'ànec amb cebetes confitades i salsa agradolça de magrana

Ingredients

  • Un magret d'ànec
  • Una dotzena de cebetes pelades
  • Una magrana madura
  • Un got de vinagre balsàmic
  • Una collerada petita de mel de taronger
  • Oli de girasol
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Confitem les cebetes posant-les en una paella cobertes amb oli de girasol i deixant que es vagin fent a foc lent. Quan estiguin al punt reservar i mantenir-les calentes.
Fem la salsa agradolça de magrana. En una paella, hi posem un rajolí d'oli de girasol i fregim a foc lent els grans de la magrana donant voltes per tal que no es cremin. Quan veieu que han deixat suc, afagiu el vinagre balsàmic i continueu remanant. Quan veieu que ha reduit una quarta part, afagiu la mel de taronger i continueu remanant. Podeu apagar el foc quan veieu que ha reduit a la meitat.
Salpebreu el magret d'ànec i en una paella amb unes gotes d'oli de girasol, fregiu-lo just que quedi doraret per les dues bandes.

Ja podeu montar el plat:

Talleu el magret en rodanxes i les distribuiu en el plat. Afagiu les cebetes i adorneu amb la salsa agradolça.

Notes

Recepta d'invenció pròpia


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1497 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!