Delicies d'ànec agredolç

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Melmelada de ceba caramel·litzada [Veure recepta]
  • Mongetes de Santa Pau cuites
  • Deu delícies d'ànec en confit

5 racions

Utensilis

Cinc cassoletes de terrissa de mida mitjana

Elaboració

En cada cassoleta posem : en el fons, un grapat de mongetes de Santa Pau. Seguidament dues delicies, i per sobre, posarem força melmelada de ceba.
Ho enfornem a 180º, uns deu minuts, i ja ho podrem servir, en un plat, amb una blonda de paper.

30min

Notes

Les delicies d'ànec, és la blanqueta de la part de l'ala. També ho podem fer amb confit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1359 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: