Calamar amb seba

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kilo de calamars
  • 3 cebes
  • Sal i pebre negre
  • L vas de vi blanc sec
  • 4 cullerades d'oli

4 racions

Utensilis

Cassola
Estris de cuina

Elaboració

Es posa a dorar el calamar a la cassola
Es tallen les cebes a la juliana y es possen a la casola a dorar uns minuts amb el calamar
Es possa la sal i el pebre i el vas de vi blan sec
Es dona 30 minuts de cocció
Ja està llest per servir

50min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1391 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pereta diu:
una imatge val mes que mil paraules

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: