Sopes d'all a la Castellana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Castella
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu alls pelats i làminats
  • Una cullerada sopera de pebre vermell dolç
  • Brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
  • Vuit ous
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pa sec ( a gust de cadasqú )

12 racions

Elaboració

En una olla mitjana, fregim els alls amb oli d'oliva. Quan són rossos, afegim : una cullerada sopera de pebre vermell, i el brou de polastre.
Quan ja arrenca a bullir, afegim el pa sec, i deixem que s'estovi.
Després, amb l'ajud del batedor de varetes, anem remenant, corregim de sal, i seguidament, afegim els vuit ous batuts, i els anem afegint a l'olla . Seguim remenant, i després de cinc minuts, ja tindrem la sopa llesta per servir, en una sopera de porcellana ben bonica.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!