Sopes d'all a la Castellana
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Castella la Manxa i Castella i Lleó
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Deu alls pelats i laminats
- Una cullerada sopera de pebre vermell dolç
- Brou de pollastre casolà
- Vuit ous
- Sal
- Oli d'oliva
- Pa sec
12 racions
Utensilis
Una cassola fonda gran
Un batedor de varetes
Elaboració
En una cassola fonda gran, fregim els alls amb oli d'oliva. Quan són rossos, afegim : una cullerada sopera de pebre vermell, i el brou de pollastre.
Quan ja arrenca a bullir, afegim el pa sec, i deixem que s'estovi.
Després, amb l'ajud del batedor de varetes, anem remenant, corregim de sal, i seguidament, afegim els vuit ous batuts, i els anem afegint a l'olla sense deixar de remenar. Seguim remenant, i després de cinc minuts, ja tindrem la sopa llesta per servir, en una sopera de porcellana.
40min
Notes
Si volem enriquir aquesta sopa, abans de posar-hi i batre els ous hi afegim dos filets de lluç congelats tallats en juliana molt fina salats, i tot seguit ja podem afegir-hi els ous.
Etiquetes:
Cuina d'hivern La cuina de les sopes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1433 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.