Llom a la Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de llom,
  • 1 porro,
  • 1 pebrot verd,
  • 1 pebrot vermell,
  • 400 grams de xampinyons frescos,
  • 1 ceba,
  • 3 grans d'all,
  • 1 llauna de tomàquet,
  • 125 grams de nata,
  • 150 grams de brandi,
  • Sal,
  • Pebre (pebre dolç i picant),
  • 3 cullerades d'oli d'oliva i
  • 125 grams de brou de verdures

4 racions

Elaboració

Tallar la ceba, l'all i els pebrots a daus petits,
saltar la ceba fins que aquest transparent en una paella amb l'oli d'oliva,
afegir l'all,
després afegir els pebrots tallats a daus, continuar a fregir uns minuts, després afegeix el porro a rodanxes, el tomàquet, el brou de verdures i deixa cuinar a foc lent amb la cassola tapada. .
Tallar els xampinyons i fregir en una paella amb poc oli, a continuació, afegir a la cassola juntament amb els altres ingredients. Condimentar amb sal, pebre, pebre vermell (dolç i picant) al gust, afegir una mica de xerès.
Ara fregir la carn a rodanxes grosses (uns 2 cm de gruix) a foc fort durant 2 minuts, afegeix a la cassola amb la salsa i cou el conjunt al voltant de 20 a 30 minuts amb el foc baix i la cassola tapada.
Finalment afegeix la crema i assaona al gust amb el brandi restant.
Serveix amb arròs o fideus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: