Costelletes de xai a la Milanesa

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: ItĂ lia > Zona de MilĂ 
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dotze costelletes de xai ( lletĂł-Alec)
  • 200 grams d'arròs bomba
  • Dues tires de bacĂł
  • Mitja ceba picolada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Tres ous batuts
  • Pa ratllat
  • Julivert picolat
  • Aigua
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una flamereta, o una tassa petita

ElaboraciĂł

Primer de tot, en un cassó, posem : aigua, sal, i un punt de mantega. Quan bull, afegim l'arròs, i quan Ês cuit, l'escorrem, i el reservem.
A part, en una paella, fregim la ceba i el bacó ben picolat. Seguidament afegim l'arròs, i el saltem una mica. DesprÊs, amb l'ajud d'una tassa petita, fem un niu, en el extrem del plat, on ho servirem, i espolsem l'arròs, amb un polsim de julivert picolat.
A part, agafem les costelletes, les salem, les passem per ou batut, i desprĂŠs pel pa ratllat,i les fregim amb oli d'oliva, fins que sĂłn daurades.
Les posem en l'extrem del plat en forma de ventall, i a l'altre extrem, fiquem el niu d'arros pilaf, com a guarniciĂł.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Costelletes de xai a la Milanesa

Enllaça aquesta recepta:

854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!